Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Sven Gerritsen | Psycholoog

Psycholoog-Barendrecht
Binnenlandsebaan 112
2991 CA Barendrecht
psycholoog-etten-leur@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Barendrecht

Relatietherapie is een dienst waar behoorlijk wat over te vertellen valt. In het kort zal ik proberen te omschrijven wat we daar onder verstaan.

 

Relatietherapie draait in onze ogen om het zoeken naar waar jij in de relatie verantwoordelijk voor bent. Het durven zoeken en kijken naar aspecten waar jij wat aan kan doen als het gaat om totstandkoming en instandhouding van wat er speelt. Communicatie speelt daarin een grote rol. Communicatie moet daarin opbouwend (constructief) en niet afbrekend  (destructief) zijn.

 

Veel van onze gedragingen in hoe wij zijn in relaties zijn terug te voeren naar wat we hebben geleerd in onze jeugd. Soms leren we daar wat onhandige uitingen. Of, om het nog lastiger te maken, uitingen die ons eerst erg hebben geholpen werken nu juist tegen ons omdat de situatie is veranderd maar ons gedrag niet. 

In relatietherapie kan het handig zijn om deze gedragingen op te zoeken en te veranderen in meer functionele gedragingen. En daarmee bedoelen we gedragingen die ons in staat stellen te bereiken wat we wensen in plaats van ons te belemmeren.

 

Iedere relatie is anders

Iedere relatie is anders. Er bestaat in onze ogen dan ook geen kant en klare oplossing voor wat er speelt. We proberen daarom maatwerk te leveren. Jullie vraag staat centraal! Niet het aanbod in methodieken en technieken is leidinggevend, maar jullie wens!

 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mij of naar wat wij binnen de praktijk voor je kunnen betekenen, neem dan eens een kijkje op onze site of neem direct contact met ons op.

 

 

Over mij

Mijn naam is Sven Gerritsen en ik ben werkzaam binnen mijn eigen psychologenpraktijk.

Sinds 6 jaar werk ik als zelfstandig psycholoog verdeeld over 4 praktijk vestigingen. Binnen de praktijk heb ik twee collega-therapeuten: Lars en Laura. 

We zitten in Dordrecht, Barendrecht, Breda en Etten-Leur. Iedere dag geniet ik weer van het werken met mensen op weg naar meer geluksbeleving, plezier in het leven en hoge mate van welbevinden in hun relatie en daarbuiten!

 

Praktische informatie

Werktijden: Maandag t/m vrijdag. Ook mogelijkheden in de avond!
Tarieven: 75 euro p/u.
Sessieduur: 60 min
Opleidingen: Psychologie
Beroepsvereniging: BATC

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |