Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Marleen Nissen | EFT relatietherapeut en Haptotherapeut

EFT-relatietherapeut-en-Haptotherapeut-Elst
Nieuwe Aamsestraat 69B
6662 ND Elst
therapie-elst@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Elst

Veilige verbondenheid met een partner maakt ons sterker en draagt bij aan ons levensgeluk. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een hechte relatie gezonder, veerkrachtiger en gelukkiger zijn. Zo werkt ons immuunsysteem beter en kunnen we beter omgaan met stressvolle gebeurtenissen wanneer we een liefdevolle relatie hebben. Juist daarom ben ik zo gemotiveerd om te werken met stellen die komen voor relatietherapie!

 

Weet jij soms ook niet meer hoe je jouw partner nog kunt bereiken? Raak je verstrikt in ruzies die meestal nergens over gaan? Ben je het gevoel verbonden te zijn met je partner kwijt? Voel jij je steeds meer verwijderd van je partner? Is er een ander in het spel? Of stelt de seksuele relatie niets meer voor? Dit kunnen allemaal aanleidingen zijn voor relatietherapie.

 

 

Verbondenheid

In de therapie werken we toe naar de-escalatie en herstel van verbondenheid tussen jullie beiden. Ik maak hierbij gebruik van het gesprek volgens de EFT-methode, en en van ervaringsgerichte oefeningen, waarmee je aan den lijve gaat ervaren wat er van binnen met je gebeurt en welke effecten dat heeft op je relatie. Hier komen relatietherapie en Haptotherapie samen.

 

 

EFT-relatietherapie

Ik werk als erkend EFT relatietherapeut (Emotionally Focused Therapy). Dit betekent dat we in het hier en nu werken en aan de gehechtheid aan elkaar. De focus ligt hierbij op jullie gevoelsleven, de veiligheid in de relatie, vertrouwen en contact, en de obstakels die zich daarbij voordoen.

 

EFT is een beproefde methode met een stevige wetenschappelijke verankering en een hoog slagingspercentage. 70 tot 73% van de paren zijn uit het dal gekomen en gelukkig in hun relatie, bij 90% was er tenminste een aanzienlijke verbetering.

Opleidingen & registraties

EFT-relatietherapie en haptotherapie

Geregistreerd bij VVH


Registraties

Tarieven

Relatietherapie: € 55,- per partner per sessie van 1 uur  (€ 110 totaal)

Individuele therapie kost € 92 per sessie van 1 uur

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 17.00
Dinsdag 9.00 tot 17.00
Woensdag -
Donderdag 9.00 tot 17.00
Vrijdag 9.00 tot 17.00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Reviews Relatietherapie Elst

Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Elst - Marleen Nissen

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 2 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Bijzonder, veilig, intens

We hebben een aantal maanden de EFT relatietherapie gevolgd bij Marleen. Haar houding is altijd warm en verhelderend. Een duidelijke lijn in de begeleiding. Het zoeken naar waar je reacties vandaan komen en hoe dit voor de ander is. En altijd weer weet Marleen het zo te begeleiden dat je weer goed naar huis gaat en verder kunt met het verdiepen van je relatie.

Het was heftig, intens en zo goed! Voor ons was Marleen de juiste persoon oom ons hierin te begeleiden. Bijzonder, veilig, intens, dat zijn de gevoelens die opkomen. De houding altijd warm en verhelderend.

Ze heeft ons vele inzichten gegeven in relaties in het algemeen en in het bijzonder onze relatie. In situaties waarin W en ik tegenover elkaar stonden voelden we beide haar ondersteuning. Nooit het gevoel dat ze partij koos, waardoor we b beide 'open' konden blijven.


Aanvullingen hebben we niet. Voor ons was het goed zo.


| Arnhem | 18 sep 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Warm, betrokken, eerlijk en open

Ik heb bij Marleen zowel relatietherapie als individuele therapie gedaan en heb haar als zeer kundig ervaren. Een warme, betrokken persoon, die goed op situaties kan inspelen, eerlijk en open is. Waar je je gehoord en veilig voelt. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!


| Bemmel | 27 jun 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |