Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Josine de Bont - Planje | EFT - Relatietherapeut

EFT---Relatietherapeut-Amsterdam
Celebesstraat 136
1094 GB Amsterdam

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEFT - Relatietherapie Amsterdam-Oost

Helaas heb ik op dit moment geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

Kijk even bij een andere therapeut op deze website.


Ik ben een ervaren relatie- en gezinstherapeut - en heb een praktijk voor relatietherapie aan huis in Oost / Watergraafsmeer.

Drukte, geleefd worden, grote zorgen, ingrijpende gebeurtenissen, langdurig overbelast zijn, jezelf te veel wegcijferen/aanpassen/jezelf (deels) kwijt raken, of er is een ander - en vooral de opstapeling van dit alles – kan er voor zorgen dat er veel spanningen ontstaan in de relatie. Het kan soms lang duren voordat het weer goed komt. Wanneer dit niet lukt, kun je in een vicieuze cirkel terecht komen. Er ontstaat een patroon waar je niet meer uit komt. Het vertrouwen in elkaar en in de relatie neemt af - er ontstaat een patroon van over en weer beschuldigen of beschuldigen en terugtrekken, die moeilijk te doorbreken is. Relatietherapie/ EFT kan daarbij helpen.

Emotionally Focused Therapy is een vorm van relatietherapie, die wetenschappelijk uitgebreid onderzocht is en is uitgegroeid tot een internationaal bekende, effectieve therapievorm voor relatieproblemen..
EFT concentreert zich op de emotionele band. Het doel is om weer naar elkaar toe te leren bewegen; dat je gaat voelen en uitspreken wat je kwetst of blokkeert en waarom. Dat je beter leert aan te geven wat je nodig hebt -  wat je zelf kunt doen en wat de ander daarin kan betekenen. Dat het je weer lukt om echt te horen wat de boodschap van de ander is.
Zo kom je bij de kern - bij het herstellen van relatiekwetsures en versterken van jullie emotionele band. 

Uit onderzoek naar de werkzaamheid van EFT komt naar voren dat, als je elkaar op emotioneel niveau goed kunt bereiken, begrijpen en toelaten - als je je veilig bij elkaar voelt en van elkaar houdt - dat dat een stevige basis vormt - waardoor je veel kunt incasseren en samen kunt groeien. 

Opleidingen & registraties

Gevolgde relevante opleidingen

  • Opleiding Systeemtheoretische Psychotherapie bij RINO NH
  • Functional Family Therapy (FFT) opleiding
  • Basisopleiding Emotionally Focused Couples Therapy (EFT)
  • Vervolgopleiding Core Skills Advance Emotionally Focused Couples Therapy (EFT)
  • Level I Training Gottman Method Couples Therapy


Lid van

  • Nederlandse Vereniging van EFT Therapeuten
  • Nederlandse Vereniging van Relatie- en Gezinstherapeuten
  • Nederlandse Verbond van Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA)
  • Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ licentienummer 214142R)


Registraties

Tarieven

Na de aanmelding per mail vindt er een intakegesprek plaats. Er wordt geinventariseerd welke knelpunten er zijn, wat jullie willen bereiken en wat jullie verwachten van de therapie. Het gesprek biedt de gelegenheid om vragen te stellen over de behandeling en natuurlijk is het ook belangrijk om te zien of het klikt.

Gekozen kan worden voor een kortdurend traject van 5 tot 8 gesprekken -  of voor een volledig traject van gemiddeld 15 tot 20 gesprekken. Er wordt regelmatig stilgestaan bij het proces, de geboekte verbetering en jullie behoeften op dit gebied.   

De gesprekken (ook het intake gesprek) duren 60 tot 75 minuten en kosten 120 euro. Het is mogelijk de factuur tussen jullie beiden op te splitsen.

Heb je een aanvullende zorgverzekering voor alternatieve/complementaire therapie? Dan is de kans groot dat je verzekeraar de therapiekosten gedeeltelijk vergoedt. De therapie wordt bij de zorgverzekeraar psychosociale hulpverlening genoemd.

Bekijk het vergoedingenoverzicht: nvpa.org/verzekeringen

Openingstijden

Maandag 20.00 uur tot 21.15 uur
Dinsdag 09.15 uur tot 21.15 uur
Woensdag 09.15 uur tot 21.15 uur
Donderdag -
Vrijdag 09.15 uur tot 18.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |