Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Connie Kindermann | Beeldend therapeut Relatietherapeut

Beeldend-therapeut-Relatietherapeut-Leeuwarden
Gerben Colmjonwei 36
8915 GN Leeuwarden
therapie-leeuwarden@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatietherapie Leeuwarden

Ik werk bij relatietherapie met beeldende middelen en actieve oefeningen op basis van de Wielwerkmethode. In deze methode heb je als partner elk je eigen 'wiel' met eigen gedachten, energie, emotie en lichaam. In het midden ontstaat een derde wiel dat de individuele wielen overlapt. In dit derde wiel wordt jullie relatie zichtbaar. De methode gaat daarbij bovendien uit van de verschillende en natuurlijke fasen van een relatie in een doorgaand proces van kennismaking tot bestendiging en rust. 

 

Als je je als partners niet gelijktijdig ontwikkelt binnen de relatiefasen, kunnen problemen ontstaan omdat de daarbij horende behoeften van jullie als partners niet meer op elkaar aansluiten. Soms zijn die problemen zo groot dat het relatiewiel vastdraait en het goed is om daar eens objectief naar te kijken. Ik ondersteun jullie door activiteiten aan te reiken waarover jullie met elkaar in gesprek gaan. Soms kom je op die manier tot aanpassingen binnen de relatie, soms ook is inzicht en acceptatie al helend. 

 

Binnen de relatie kunnen ook schokkende gebeurtenissen voorkomen, zoals bij buitenrelationele verhoudingen. Dan is het vertrouwen tussen de partners beschadigt en is het belangrijk daarover te communiceren, met oog voor alle emoties en patronen die daarbij horen. 

 

Ook andere schokkende ervaringen kunnen de relatie uit evenwicht brengen. Rouw en trauma bijvoorbeeld kan door de partners heel verschillend worden ervaren en verwerkt. Ook dan is communicatie en een zo goed mogelijk wederzijds begrip belangrijk. 

 

In relatietherapie werk ik met beide partners. Soms is het echter wenselijk een aantal sessies met één van jullie te hebben wanneer het gaat om zelf iets te verwerken of het uitzoeken van een thema. Dit gebeurt alleen met goedkeuring en in vertrouwen van de andere partner en beslaat niet meer dan een paar sessies. Altijd wordt daarna weer ingevoegd met beide partners.  

Praktische informatie

Werktijden: 's avonds en twee dagen per week overdag
Tarieven: relatietherapie € 85,-, gezinstherapie € 95,-
Sessieduur: relatietherapie 60 minuten, gezinstherapie 90 minuten
Opleidingen: HBO Beeldende therapie, Relatietherapie Wielwerkmethode
Beroepsvereniging: FVB / NVBT

Ligging

© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |