Relatietherapeuten.net
Netwerk van relatietherapeuten
Relatietherapie

Bijzondere affaire met collega

Ik werk nu een paar jaar met een mannelijke collega op kantoor we zijn ongeveer dezelfde tijd begonnen bij onze werkgever. Ik denk dit een band creëerde omdat we allebei een beetje zoekende waren in onze rol nog, maargoed er zat nooit echt spanning tussen ons, bij mij voornamelijk niet omdat ik met een vrouw samen ben en altijd dacht dat ik gewoon lesbisch was ookal ben ik het verleden wel is met mannen geweest. Bij hem geen idee eigenlijk.

Nou sinds het begin van dit jaar is hij mij opeens gaan appen dat hij een zwak voor me heeft en wat ik zou doen als hij opeen voor mijn deur zou staan. Vanaf daar is de affaire eigenlijk begonnen, niet fysiek maar puur via de telefoon. Hij begon vaak met sexting en ik ging er maar al te graag op in, we handelde er nooit naar maar het ging voornamelijk over dat ik hem de blowjob van zijn leven zou geven. Hij vroeg vaak wanneer? En ik reageerde alleen maar met snel want het maakte mij alleen maar nieuwsgieriger naar hem.

Nog wat informatie over het thuis front ik ben dus getrouwd met een vrouw en we hebben 1 kind samen van 2 hij is samen met zijn vriendin en heeft 2 kinderen. We praten dagelijks over dingen eigenlijk alles over het leven en natuurlijk over het werk, maar nooit over elkaars relatie. Mij boeit het eigenlijk ook niet behalve dan misschien waarom hij met mij dit aan is gegaan wanneer hij een gezin thuis heeft.

Maargoed uiteindelijk zouden we het ergens op werk tot uitvoering gaan brengen ik nodigde hem uit in een afgesloten ruimte zonder camera’s en ben daar op me knieën gegaan om hem die blowjob te geven, helaas niet af kunnen maken omdat er mensen aan kwamen en hij erg nerveus werd. Hii vroeg diezelfde dag nog via ja app wanneer weer ? Sindsdien is het weer voornamelijk via de app gegaan en hebben we niks meer gedaan, wat ik zo lastig vind is dat hij niet te pijlen is. Hij wordt afstandelijk ook als ik het initiatief neem, gaat hij twijfelen en vind hij het spannend. Uiteindelijk dacht ik misschien zit het er gewoon niet in meer en ga ik ook afstand nemen, maar op dat moment dat hij dat merkte kreeg ik weer appjes “ja krijg het idee dat je niet meer wil en dat je er klaar mee bent want merk niks meer aan je” dat ik dacht nou wel een beetje gek dat ik dat verwijt dan weer kreeg. Maargoed ik weer op in gaan (lekker naïef, ik weet het) maar ik vind hem gewoon woest aantrekkelijk en fantaseer over hoe hij me flink aan gaat pakken en zonder dat het gebeurt blijf ik er nieuwsgierig naar. Uiteindelijk blijf hetzelfde spelletje aantrekken en afstoten.

Ondertussen blijft hij naar me vragen hoe me dag is zowel als ik aan t werk ben of als ik vrij ben, verteld echt mega veel dingen over zichzelf en zijn verleden. Niks waar ik om vraag, maar allemaal uit zichzelf. Hij is altijd ongemakkelijk als ik bij hem in de buurt bent en loopt dan ook vaak weg, geen idee waarom. Er kwam een moment dat hij me ging vragen waarom ik voor deze affaire open stond, heb hem eerlijk aangegeven dat hij iets met mij doet wat ik niet kan verklaren. Ik natuurlijk de vraag terug stellen, maar hij was er koeltjes over en zei gewoon omdat hij me graag aan wilde pakken. Helaas laat hij het achterste van zijn tong niet zien en heb ik geen idee wat hij van me wil en waarom het zo’n moeilijk spelletje aan het worden is.

Vorige week dacht ik nu moet er wat gebeuren anders is het voor mij niet meer interessant en kap ik het af. We waren niet op het werk maar toevallig op een plek waar we echt alleen waren en weer dat app spelletje met aantrekken en afstoten trok ik de stoute schoenen aan en heb gezegd nu gaan we die blowjob afmaken. Ik ben naar hem toe gegaan heb zijn broek uitgetrokken en ben hem flink gaan pijpen, midden in die pijpbeurt stopt hij me en trekt mijn kleren uit. En opeens dringt hij vol bij mij naar binnen (geloof me alles waar ik opgehoopt had wat ik dan zou voelen gebeurde er) hij kon er zeker wat fijn en hij had ook goede energie, toen hij voelde dat hij ging komen zijn we gestopt en heb ik het afgemaakt middels die blowjob. Niet samen geslapen dit was het waar we al die tijd over hadden gepraat, maar de volgende ochtend appte hij wel meteen met teksten wat mij het idee gaf dat het hier niet bij bleef. Wat mij natuurlijk als muziek in de oren klinkt, want dit was in mijn ogen echt het gene waar we al die tijd naar toe werkte.

Maargoed ik wilde me hart luchten en misschien ook wel de vraag delen, vooral aan hopelijk mannen die dit lezen, waarom is het zo aantrekken en afstoten en waarom wordt hij zo nerveus als ik hem uitnodig op werk om iets te doen (seksueels) en dan niet durven maar er wel over blijven appen? Is het het geweten? Is het bang om betrapt te worden? Is het geen lust meer maar meer gevoelens en dat hij daarom terugtrekt?

Nogmaals ik kan dit niet aan hem vragen want hij antwoordt altijd koeltjes of lult er omheen. Ik hoop dat jullie mij wat meer advies kunnen geven, daarmee kan ik ook voor mezelf bepalen of ik hier nog mee door wil of moet gaan. Ik heb overigens nergens spijt van en ook geen schuldgevoel naar thuis toe. Dat is voor mezelf ook iets om over na te denken. Ik merk ook dat vrouwen me steeds minder interesseren en het lijkt alsof ik meer aangetrokken voel tot mannen dan vrouwen. Ikzelf denk niet dat ik liefdes gevoelens voor hem heb omdat ik niet met hem uit eten zou willen of fantaseer over een toekomst of vlinders in me buik als ik hem zie. Pure lust en fantasie dat hij me alle hoeken van de kamer laat zien. Bedankt voor het lezen en hopelijk sommige dingen ook herkenbaar voor andere…

Anoniem
16-05-2024

Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een relatietherapeut


Druk op de plaatsnaam om te kijken welke relatietherapeuten in de buurt zitten:

Staat jouw stad of dorp er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Relatietherapeuten.net - relatietherapie en huwelijkstherapie
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |